ВРАТИ

Един от незаменимите и естетични компоненти при създаването на цялостната визия на Вашия дом, офис или хотел са вратите. В който и вариант да е насочено търсенето Ви за вътрешни интериорни или външни входни и портални / дворни врати, ние ще създадем вратата с елементи и нотка на индивидуален стил, с който не само ще акцентирате, но и ще създадете красота и съвършена визия - освен сигурност за Вашият дом.

ТАВАНИ

С неподправен и неограничен избор с композиции, сюжет и сложност в дървоизработването са таваните и облицовките за стени, които фирмата ни ще предложи на Вашето внимание. Възрожденски стил с много или по-малко орнаментика – всичко е въпрос на личен избор. В зависимост от това какво търсите, помещението, за което ще бъде предназначен таванът, ефекта който искате да постигнете с него, ценовият клас в който трябва да насочите вниманието си и още много други детайли - ние ще предложим възможно най-добрия и близък вариант до желанието Ви.

ИНТЕРИОР

Една от най-важните задачи при създаването на интериора в дома Ви са кухнята, спалнята, дневната, антрето и т.н. Обръщайки специално внимание на всеки детайл, ние ще направим дома Ви място изолирано от стрес, място където ще се чувствате удобно и в хармония със себе си и най-важното, място където ще намерите време за релакс и спокойствие. Подбирайки внимателно материалите, дизайна и качеството на предложената услуга, можете да бъдете сигурни, че инвестицията която ще направите ще се възвърне.

ЕКСТЕРИОР

Модерен или възрожденски, стереотипен или дизайнерски? Дървото е широкоспектърен материал позволяващ комбинация от различен тип и подредба. Избирайки стила, подходящ за жилището, което проектирате ние ще ви предложим дизайнерско решение и визия с помоща на което заедно ще създадем уникално излъчване за вашият дом. Екстериора ще бъде неподражаем и стилен а майсторският отпечатък ще носи наслада за вас и гостите ви.

НАВЕСИ / ПОКРИВИ / БЕСЕДКИ

И за всяко нещо идва ред. Вече сте на финалната права с изграждането на къщата или вилата. Да но има още нещо, което да е черешката на тортата. Беседка в романтичен стил или пък барбекю в което блаженно да отпускате от предизвикателствата на ежедневието. Въпрос зависещ от вас и проектиран и създаден от нас.

ДЕКОРАЦИИ

Ефектен спектакъл от декорации, автентичен стил, изисканост и елегантност. С тази нотка на ексцентричност ще внесете акцент и уникалност там, където е нужно с малко да постигнете много.